Deklaratë nga Adhuruesit e Drejtë, Kryetari i Bashkisë së Doverit për vdekjen e Madhërisë së saj Mbretëreshës Elizabeth II

Mbretëresha jonë, Elizabeta II, has been a constant source of support and strength throughout her reign. For many of us here in Dover, Her Majesty has been at the head of the nation for our whole lives. As a model of duty, shërbimin publik dhe besnikërinë ndaj vendit tonë, ajo nuk do të tejkalohet kurrë dhe jam i sigurt se po shpreh trishtimin e thellë të të gjithë Dovorianëve kur them se sa shumë do të thotë mbretëresha për ne dhe sa shumë do t'i mungojë.

Ftoj anëtarët e komunitetit tonë këtu në Dover të ndajnë ndjenjat e tyre të humbjes dhe pikëllimit dhe të shprehin ngushëllimet e tyre të thella duke nënshkruar Librat zyrtarë të Ngushëllimeve për qytetin tonë në zyrat e Këshillit të Qytetit - Maison Dieu House në Biggin Street, immediately behind the People of Dover War memorial. The Books of Condolence will be open from 9am until 4.30pm, Nga e hëna në të shtunën nga e premtja 9th Shtator.

Do të dërgoj një letër ku shpreh dhimbjen e madhe dhe ngushëllimet e thella nga populli i Doverit, gateway to England to the Palace. Our Union flags are already flying at half mast and I will be joining the Deputy Constable of Dover when he makes the official proclamation in the heart of Dover on Sunday 11th Shtator në orën 13:00 në emër të Lord Warden of the Cinque Ports.