80Përvjetori i D-Day – Ndriçimi i Beacon Qershor 6 2024 6pm

Dëshmoni ndezjen ceremoniale të fenerit që përkujton 80 Përvjetori i Ditës D.

80vjetorin e D-Day – qershor 6 2024 6pm

Për të shënuar 80 vjetorin e D-Day, në 2024 Këshilli i qytetit të Doverit do të organizojë një ngjarje përkujtimore në Dover në Kurbën e Marinës në breg të detit.
Përkujtimi i lejon njerëzit të kujtojnë ata që luftuan dhe humbën jetën.

DOVER TOWN BEACON – SHESHI I KULLËS SË ORËS / DOVER MARINA

Le ta kthejmë kohën pas së bashku!
Bëhuni gati për të hyrë në vitet '40 të luhatshme ndërsa ne nderojmë heronjtë e historisë në Marina Curve! Bashkohuni me ne për një mbrëmje të paharrueshme ndërsa përkujtojmë Ditën D 80 Vite me radhë, duke filluar nga 6 PM!
Groove me meloditë e D Day Dawn, trokitni lehtë mbi këmbët tuaja me The Cinque Ports Lindy Hoppers, hidhërim mbi meloditë e përjetshme të Johnny Victory – Këngëtar dhe argëtues i cilësisë së mirë, dhe të tërhiqeni nga performancat magjepsëse të Swingtime Sweethearts!

6pasdite-6:40pm D-Day Agim
6:40pasdite-7 pasdite – Lindy Hop
7pm – 7:45pm – Johnny Victory
7:45pasdite-8:15pm Lindy Hop
8:15pm-21:00 Swingtime Sweethearts
9:10pm Recital gajde
9:15pm Ndriçimi i Fenerit
Leximi i Homazhit Ndërkombëtar
Përfundo 9:30pm
Gjithashtu, gjatë ditës po shënojmë Ditën Kombëtare të Peshkut dhe Chip-it.

DOVER TOWN BEACON – Kështjella e DOVERIT PËRMES VIDEO LIVE (Nuk ka qasje publike në sit)

Këshilli i Qytetit të Doverit ju fton që të bashkoheni nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë të videos për të dëshmuar ndriçimin ceremonial të Beacon-it të 80-të D-Day që ndodhet në Kalanë e Doverit. Bëhuni pjesë e këtij momenti vërtet historik ku ne do të bashkohemi për të kujtuar dhjetëra mijëra forcat aleate që dhanë shërbim në D-DAY tetëdhjetë vjet më parë.

Furnizimi me video drejtpërdrejt