Mbjellja fillon me zell tani. Në mes të muajit ose një herë ditët kanë shkuar nga luani në qengji, mbillni fasule, bizele të hershme, flokëkuq, marulet, spinaq, gjethet e sallatës, presh dhe drithë. Mbillni zhardhokët e artichokës së Jeruzalemit – groposini ato 1" thellë dhe 12-18" larg – duke pasur parasysh se u pëlqen të përhapen dhe do ta bëjnë këtë…

Lexo më shumë