Këshilli i qytetit të Doverit dhe Destination Dover janë të kënaqur të shpallin Jubileun Platinum të Doverit – Piknik në park në kopshtet Pencester të dielën më 5 qershor, 10:00 am – 4:00 pm. Jeni të ftuar të sillni një piknik për të ndarë këtë rast të rëndësishëm me familjen & miq! Kjo festë e mbushur me argëtim do të jetë një mënyrë e shkëlqyer për…

Lexo më shumë