Si Ne blerë mallra dhe shërbime

Dover Town Center nga Beata maj (cc-by-sa-3)Interesuar për të bërë biznes me Këshillin? Ne blejmë mallra dhe shërbime në mënyrë të hapur dhe transparente. Ne inkurajojmë tregtarët lokale që të bëjnë biznes me ne. Nëse jeni të interesuar në shitjen e mallrave ose shërbimeve të këshillit Dover qytetit, ju lutemi na kontaktoni në 01304 242625, telefononi në në zyrat tona ose dërgoni një e-mail për të council@dovertowncouncil.gov.uk .

Tenderët e tanishme

Kërkesat tona aktuale për tenderë dhe kuota janë përcaktuar