Aplikoni për një allotment

Dover-Town-Këshilli-ndarjen-udhëzimeA jeni gati për të filluar në rritje prodhime të freskëta për ju dhe familjen ose miqtë tuaj? Ju ose mund të aplikoni për një allotment me postë ose online ose të na japin një telefonatë në 01304 242 625 dhe kërkoni të flisni me menaxherin tonë allotment.

Për ata të interesuar për të aplikuar për allotments Astley Avenue, ju lutemi merrni kontakt me Z. Frost, 01304 241 995.

Pasi kërkesa juaj është pranuar, ju do të shtohet në listën e pritjes për të kontaktohet një herë një komplot ndarjen është bërë në dispozicion.

Udhëzimet Allotment & Kushtet

 • Lexoni shembullin tonë Marrëveshja ndarjen për t'u siguruar që ju mund t'i përmbaheni politikave tona të ndarjes.

aplikoni Online

  Aplikoni nga Post

  Shkarko formularin: Formulari i Aplikimit ndarjen

  Kthehu formën për të na me postë në adresën e mëposhtme:

  Këshilli i qytetit Dover
  FAO: ndarjen Menaxher
  Maison Dieu Shtëpia
  Biggin Rruga
  Duvër, Kent
  CT16 1DW

  Forma të tjera të dobishme:

  «Back to allotments