Booking Maison Dieu House

Maison Dieu House © by John Baker (cc by sa 2) A po kërkoni hapësirë ​​takimesh për biznesin ose grupin tuaj? Ne ofrojmë dhomën tonë të këshillit dhe / ose një dhomë charter në dispozicion për marrje me qira, me ambjente kuzhine në dispozicion.

Nëse dëshironi të punësoni dhoma në Shtëpinë Maison Dieu, ju mund të rezervoni ose me postë ose të rezervoni online duke përdorur formularin e mëposhtëm. Ju lutemi lexoni tonë Kushtet e Punësimit para rezervimit.

Punësuesit komercialë dhe gjysmë tregtarë DUHET të japin një urdhër blerjeje zyrtare përpara se të dërgohet konfirmimi.

Çmimet e Zotit të Shtëpisë

Një zbritje diskrecionale e 50% i ofrohet të:

 • Organizatat e sektorit publik
 • Banorët e Doverit

Organizatat bamirëse me bazë në Dover dhe organizatat jofitimprurëse mund të aplikojnë për të përdorur dhomat e takimeve pa pagesë.

Gjysmë ditë: E hënë- E Premte

Mëngjes: 9.30-13.00
Pasdite: 13.00-16.30

Dita e Plote: E hënë- E Premte

9.30 – 16.30

DhomaGjysmë ditëDita e Plote
Dhoma e Këshillit

• Vendet deri në 80 Stili i teatrit
• Qasje me aftësi të kufizuara nëpërmjet ashensorit
• Para-dhoma e disponueshme duke përfshirë pajisje për çaj dhe kafe
75,00 £120,00 £

Për detaje të mëtejshme dhe për disponueshmërinë dhe tarifat e punësimit jashtë orarit të punës, ju lutemi dërgoni një e-mail në bookings@dovertowncouncil.gov.uk ose telefononi 01304 242625

Rezervoni Dhoma Online

  Email juaj[/email]

  Ju lutemi Shënim: Plotësimi i këtij formulari të aplikimit NUK përbën një rezervim të konfirmuar. Derisa të merrni një konfirmim nga Këshilli Bashkiak, kjo mbetet provizore.

  Rezervoni dhoma me postë

  Shkarko formularin: Formulari i Rezervimit të Maison Dieu House

  Kthehu formën për të na me postë në adresën e mëposhtme:

  Dhoma me qira për Maison Dieu House
  Këshilli i qytetit Dover
  Maison Dieu Shtëpia
  Biggin Rruga
  Duvër, Kent
  CT16 1DW