Tourist Info

White Cliffs of Dover nga Immanuel Giel (CC-BY-SA-3)Nëse po vizitoni Dover dhe po kërkoni informacione për vizitorët, ju lutemi vizitoni White Cliffs Country Faqja e internetit.

… Një vend unik ku bregdeti takon vend, bukuria takon historinë dhe Anglia takon Kontinentin. Shijoni histori interesante, zbuloni perlat e fshehura dhe shikoni qe bota te kaloje!

Nga tërheqjet lokale në akomodim, nëse po planifikoni të vizitoni Dover dhe po kërkoni më shumë informacion, Shikoni Vendin e Shkëmbinjve të Bardhë është shumë i plotë Udhëzuesi i vizitorëve për Dover.

Ju gjithashtu mund të shikoni interaktive tonë Harta e Dover.

Qendra e Informacionit të Vizitorëve Dover

telefon: 01304 201066
Email: VIC@dover.gov.uk

Adresë:
Qendra e Informacionit të Vizitorëve Dover
Muzeu Dover
Market Square
Duvër, Kent
CT16 1PH