Këshilli Venue Hire

A po kërkoni një vend për ngjarjen tuaj? Nëse ju jeni një biznes i vogël që kërkoni hapësirë ​​për takime të përkohshme ose një grup lokal ose festival që ju nevojitet ambiente në natyrë, ne kemi dy ambiente bukuroshe për tu punësuar.

Ju lutemi Shënim: Plotësimi i formularëve tanë NUK përbën një rezervim të konfirmuar. Derisa të merrni një konfirmim nga Këshilli Bashkiak, kjo mbetet provizore.

Punësuesit komercialë dhe gjysmë tregtarë DUHET të japin një urdhër blerjeje zyrtare përpara se të dërgohet konfirmimi.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem bëni të marrë në kontakt. Do të jemi të lumtur të ndihmojmë.

Maison Dieu ShtëpiaMaison Dieu Shtëpia

A po kërkoni hapësirë ​​takimesh për biznesin ose grupin tuaj? Ne ofrojmë me qira dhomën tonë të këshillit dhe/ose dhomën tonë më të vogël charter, me pajisje për përgatitjen e pijeve të nxehta në dispozicion.

Nëse dëshironi të punësoni dhoma në Shtëpinë Maison Dieu, ju mund të aplikoni për të rezervuar me postë ose online. Çmimet aktuale të qirasë mund të gjenden këtu – Meeting Room Hire Charges.

Libri Maison Dieu House Këshilli i qytetit Dover | Pencester Pavilion

Pencester Pavilion

Pencester Pavilion është në dispozicion për përdorim nga grupet lokale, Evente speciale, dhe festivale.

Nëse dëshironi të përdorni pavijonin Pencester, ju mund të aplikoni për të rezervuar me postë ose online.

Rezervoni pavijonin e Pencester