Mbretëresha jonë, Elizabeta II, has been a constant source of support and strength throughout her reign. For many of us here in Dover, Her Majesty has been at the head of the nation for our whole lives. As a model of duty, shërbimin publik dhe besnikërinë ndaj vendit tonë, she will never be surpassed and

Lexo më shumë

Pas vdekjes së Madhërisë së saj Mbretëreshës Elizabeth II, librat zyrtarë të ngushëllimit do të jenë në dispozicion për anëtarët e publikut në zyrat e Këshillit të Qytetit të Doverit, Maison Dieu Shtëpia (prapa Memorialit të Luftës së Popullit të Doverit), Biggin Rruga, Dover nga ora 9 e mëngjesit deri në 16:30 e hënë – E shtuna nga e premtja 9 shtator.  

Për të shënuar Jubileun Platinum të Madhërisë së Saj Mbretëreshës Elizabeth II, ju jeni të ftuar të dëshmoni ndezjen ceremoniale të dy Beacons të vendosura në Sheshin Clocktower / Dover Marina (akses publik) dhe në Kështjellën e Doverit (përmes videove live këtu: https://youtu.be/fgKVlAiJXf8). DOVER TOWN BEACON – SHESHI I KULLËS SË ORËS / DOVER MARINA Witness the ceremonial lighting of the beacon

Lexo më shumë

Këshilli i qytetit të Doverit dhe Destination Dover janë të kënaqur të shpallin Jubileun Platinum të Doverit – Piknik në park në kopshtet Pencester të dielën më 5 qershor, 10:00 am – 4:00 pm. Jeni të ftuar të sillni një piknik për të ndarë këtë rast të rëndësishëm me familjen & miq! Kjo festë e mbushur me argëtim do të jetë një mënyrë e shkëlqyer për…

Lexo më shumë

  Dover Arts Development has led the Threading Together Project. Threading together is a cross generational arts project, using textiles and photography focusing on food cultures and good memories. The project is culminating in an exhibition featuring work produced by Dover Technical College Travel and Tourism students as well as by members of the wider

Lexo më shumë