Mbledhjet e Këshillit

Vizitoni tonë Mbledhjen e Këshillit Ngjarje për të parë mbledhjet e ardhshme të këshillit. Këshilli Town Dover ka takime të mbulojnë temat e mëposhtme, ku komitetet e përbërë nga Këshillit qytetit dhe këshilltarët për të cilat i plotësojnë të komisionit për të diskutuar artikuj në rendin e ditës. Publiku dhe shtypit janë të lirë për të marrë pjesë.

  • Takimet e Këshillit Town
  • Qytetare dhe Komiteti i projekteve të veçanta
  • Komuniteti & Komiteti Sherbime
  • Financat & Komiteti qëllime të përgjithshme
  • Komiteti i Planifikimit
  • Making vjetore Kryetari

Këshilli dhe komisionet e saj

Për të parë komisione tona dhe që Këshilli i shërben në çdo, pamje Këshilli tuaj.

Takimet e ardhshme të Këshillit

dataTakimi Titullidokumentet në dispozicion
28 Prill, 2025 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
16 Prill, 2025 @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit TownNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
14 Prill, 2025 @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet SpecialeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
7 Prill, 2025 @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshmeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
2 Prill, 2025 @ 6:00 pmKomuniteti & Shërbimet Takimi i KomitetitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
17 mars, 2025 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
17 shkurt, 2025 @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshmeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
10 shkurt, 2025 @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet SpecialeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
5 shkurt, 2025 @ 6:00 pmKomuniteti & Shërbimet Takimi i KomitetitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
27 janar, 2025 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
15 janar, 2025 @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit Town (buxhet)Nuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
9 December @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet SpecialeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
4 December @ 6:00 pmKomuniteti & Komiteti SherbimeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
2 December @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshmeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
25 November @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
13 November @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit TownNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
4 November @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
30 October @ 6:00 pmKomuniteti & Shërbimet Takimi i KomitetitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
21 October @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshmeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
14 October @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet SpecialeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
7 October @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
18 September @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit TownNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
2 September @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
5 August @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
29 Korrik @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
24 Korrik @ 6:00 pmKomuniteti & Shërbimet Takimi i KomitetitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
15 Korrik @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshmeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
10 Korrik @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit TownNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
1 Korrik @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet SpecialeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
24 June @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
17 June @ 6:00 pmKomuniteti & Shërbimet Takimi i KomitetitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
10 June @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshmeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
3 June @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet SpecialeNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
29 Mund @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit Town (Kryetari Making)Nuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
22 Prill @ 6:00 pmTakimi Komiteti i PlanifikimitNuk ka dokumente aktualisht në dispozicion në internet
17 Prill @ 6:00 pmTakimi i jashtëzakonshëm i Këshillit Town

Pamje Takimet e ardhshme të Këshillit në Ngjarje.

Mbledhjet e Këshillit Arkivi

dataTakimi Titullidokumentet në dispozicion
8 Prill @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet Speciale
25 Marsh @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
20 Marsh @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit Town
20 Marsh @ 5:40 pmTakimi i jashtëzakonshëm i Këshillit Town
13 Marsh @ 6:00 pmKomuniteti & Shërbimet Takimi i Komitetit
4 Marsh @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshme
26 shkurt @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
12 shkurt @ 6:00 pmMbledhja e Komitetit të Planifikimit
5 shkurt @ 6:00 pmQytetar & Mbledhja e Komitetit të Projektit Special – Change of Date
24 janar @ 6:00 pmJoint Community & Services and Civic & special Projects Committee Meeting
17 janar @ 6:00 pmKëshilli i plotë i qytetit (buxhet) Takimi
8 janar @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit ANULOHET
29 Nëntor, 2023 @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit Town
20 Nëntor, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
8 Nëntor, 2023 @ 6:00 pmKomuniteti & Mbledhja e Komitetit të Shërbimeve ANULOHET
30 Tetor, 2023 @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshme
23 Tetor, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
16 Tetor, 2023 @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet Speciale
25 Shtator, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
20 Shtator, 2023 @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit Town
4 Shtator, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit ANULOHET
31 Korrik, 2023 @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet Speciale
24 Korrik, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit ANULOHET
12 Korrik, 2023 @ 6:00 pmTakimi i plotë i Këshillit Town
26 Qershor, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
19 Qershor, 2023 @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshme
7 Qershor, 2023 @ 6:00 pmKomuniteti & Shërbimet Takimi i Komitetit
18 Mund, 2023 @ 6:00 pmTakimi i Këshillit Town
3 Mund, 2023 @ 6:00 pmTakimi vjetor Town
3 Prill, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
28 mars, 2023 @ 6:00 pmKomuniteti & Shërbimet Takimi i Komitetit
22 mars, 2023 @ 6:00 pmTakimi i Këshillit Town
13 mars, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
8 mars, 2023 @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshme
13 shkurt, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
2 shkurt, 2023 @ 6:00 pmQytetar & Takimi i Komitetit Projektet Speciale
24 janar, 2023 @ 6:00 pmTakimi i përbashkët i komunitetit & Komiteti Sherbime & Qytetar & Komiteti Projekte të Veçanta
18 janar, 2023 @ 6:00 pmTakimi i Këshillit Town
9 janar, 2023 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
5 Dhjetor, 2022 @ 6:00 pmTakimi Komiteti i Planifikimit
23 Nëntor, 2022 @ 6:00 pmFinancat & Mbledhja e Komitetit qëllime të përgjithshme