allotments

Dover Town Council AllotmentsNjë nga detyrimet tona ligjore është të sigurojmë ndarje për njerëzit e Dover. Kushdo që jeton në gjashtë repartet e Këshillit të Qytetit në Dover, ose nëse ka një vend të lirë pune pa listë pritjeje, një banor nga një famulli fqinje mund të bëjë kërkesë për të marrë me qira një kopsht me ndarje.

Kultivimi i një ndarjeje do të sigurojë një burim të frutave dhe perimeve të freskëta me cilësi të mirë. Nëse rritet organikisht, ushqimi do të zvogëlojë ekspozimin e familjes suaj ndaj pesticideve, herbicide dhe fungicide.

Kopshtaria me ndarje është një lojë shumë e dobishme dhe jep një kontribut të vlefshëm në cilësinë dhe shëndetin e jetës së njerëzve, si në aspektin e sigurimit të ushqimit të shëndetshëm për të ngrënë, dhe gjithashtu sigurimin e ushtrimeve për mbajtësit e ndarjeve. Ndërgjegjësimi i rritur për ushqimin e shëndetshëm dhe prodhimin e ushqimit organik, së bashku me një bollëk të programeve televizive të kopshtarisë ka nënkuptuar që ka më shumë njerëz që kërkojnë ndarje sesa në çdo kohë që nga ‘Dig For Victory’ fushata në Luftën e Dytë Botërore.

Alotmentet jepen me qira vjetore, aktualisht, ka pesë site për ndarjen brenda Dover, të gjitha në pronësi të Këshillit të Qytetit Dover, me një që menaxhohet nga një mbajtës i ndarjeve’ shoqatë. Ju mund të shikoni vendet dhe të aplikoni për një ndarje me postë, personalisht, ose online.

Vendndodhjet tona të ndarjes

Të gjitha faqet kanë ujë në dispozicion.

Maxton Allotment Site

Folkestone Road, Dover - rreth. 70 parcela

Meadow piloti alokimit Faqes

Jashtë rrugës Adrian, Dover –përafër. 19 parcela

Pretoria Allotment Site

Korsia e Gjelbër, Dover - rreth. 69 parcela

Prospect Place Allotment Faqes

Jashtë rrugës Edgar, Dover - rreth. 25 parcela

Site për ndarjen në Astley Avenue

Megjithëse kjo faqe është në pronësi të Këshillit, menaxhohet nga një mbajtës i ndarjeve’ shoqatë.

Si të aplikoni

Dover-Town-Këshilli-ndarjen-udhëzimeTë interesuar për të rritur prodhimin tuaj? Ju ose mundeni aplikoni për një ndarje me postë ose në internet ose na telefononi 01304 242 625 dhe kërkoni të flisni me tokën tonë & Zyrtar i komunitetit. Nëse aplikoni online ose me postë, automatikisht do të futeni në listën e pritjes, ju do të kontaktoheni vetëm pasi një ndarje të jetë në dispozicion për ju.

Për ata të interesuar për të aplikuar për allotments Astley Avenue, ju lutemi kontaktoni zotin Greenstreet, 01304 225304.

Aplikoni për një allotment

Forma të tjera të dobishme:

Qëllimet tona të ndarjes

Suksesi i një siti të ndarjes varet nga bashkëpunimi midis qiramarrësve të kopshteve, përfaqësuesit e ndarjeve dhe ata që janë përgjegjës për menaxhimin e faqes në tërësi. prandaj, ne kemi miratuar gjashtë qëllime për të na ndihmuar të ofrojmë praktikën më të mirë të menaxhimit të pjesëve tona. Ne vlerësojmë çdo qëllim çdo vit për të siguruar që të gjitha veprimet e ndërmarra mbështesin objektivat e mëposhtëm:

Qëllimi 1: Të kemi faqe të cilat janë mirëseardhëse dhe të arritshme për të gjithë

 1. Për t'i bërë faqet të duken pozitive dhe tërheqëse gjatë gjithë kohës
 2. Për të pasur një hyrje të mirë dhe të sigurt në faqet
 3. Të kemi faqe të cilat janë gjithëpërfshirëse

Qëllimi 2: Të kemi shëndetshëm, ndarje të sigurta dhe të sigurta

 1. Për të përmirësuar sigurinë e faqes dhe për t'i bërë qiramarrësit të ndjehen të sigurt
 2. Për të siguruar që e gjithë bagëtia të kujdeset mirë
 3. Të ketë faqe pa rreziqe për shëndetin

Qëllimi 3: Të kemi vende të mirëmbajtura dhe të pastra

 1. Për të përmirësuar menaxhimin e mbeturinave
 2. Për të përmirësuar mirëmbajtjen e faqes
 3. Për të siguruar parcela dhe struktura të mirëmbajtura siç duhet

Qëllimi 4: Për të krijuar ndarje që inkurajojnë praktikë të qëndrueshme

 1. Të zvogëlohet përdorimi i kimikateve në mënyrë që të rritet jeta e egër
 2. Për të përmirësuar efikasitetin e ujit
 3. Për të rritur riciklimin e materialeve të padëshiruara

Qëllimi 5: Për të përmirësuar menaxhimin e faqeve

 1. Të sigurojë administrim efikas
 2. Për të përmirësuar informacionin në dispozicion të qiramarrësve
 3. Të ndërmarrë monitorim të përmirësuar të vendeve

Qëllimi 6: Të promovojë partneritetin në komunitet dhe përfshirjen sociale

 1. Të identifikojë grupet për të punuar në partneritet me të
 2. Të mbështesë dhe zhvillojë projekte që promovojnë përfshirjen sociale
 3. Për të identifikuar nevojat e qiramarrësve dhe për të zhvilluar praktikën më të mirë

Ende keni një pyetje në lidhje me udhëzimet për ndarjen? Pse jo të marrë në kontakt dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Nëse po kërkoni të na tregoni për një problem me një ndarje, raportojë atë.