Sigurohuni që hudhrat tuaja të futen në tokë para fundit të shkurtit. Thyejeni llamba në karafil të veçantë dhe mbillni me skaj të theksuar lart, në mënyrë që maja të mbulohet vetëm me tokë. Vendosini ato 15 cm larg njëra-tjetrës në rreshta që janë 30 cm larg njëra-tjetrës në një vend me diell, mundësisht me tokë të drenazhuar mirë. Sigurohuni…

Lexo më shumë

Nuk është tepër vonë për të vënë në kunj pemët e reja dhe bimët ngjitëse tani për t'i mbajtur ato që të mos fryhen nga erërat e dimrit. Shkurtoni pemët e mollës dhe dardhës dhe Buddleia, ose pemë flutur. Kufijtë mund të bëjnë me mulch kështu që përdorni pleh organik, myku i gjetheve ose plehrash të paktën 2 inç i trashë për të futur përsëri lëndët ushqyese…

Lexo më shumë