Deklarata Accessibility për faqen e internetit të Këshillit Town Dover

Angazhimi i Këshillit Town Dover të aksesit të internetit

Ne jemi të angazhuar për të bërë faqen tonë të internetit për aq sa të jetë e mundur. Ne duam që të gjithë të jenë në gjendje të përdorin atë, pa marrë parasysh çfarë dëmtime të tyre dhe që ata përdorin teknologjitë.

Ne kemi përditësuar këtë website marrë praktikave më të mira udhëzimet web qasjes në llogari, duke përfshirë WCAG 2.0 dhe WCAG 2.1. As recommended by the W3.org Web Content Accessibility Guide

Përshtatja përvojën tuaj për nevojat tuaja

Ne kemi bërë vendin sa më i përshtatshëm për përdorim si ne mund, por ju mund të keni një përvojë më të mirë në qoftë se ju të ndryshojë parametrat në kompjuterin tuaj që i përshtaten nevojave tuaja individuale.

Për shembull, ju mund të ndryshojë ngjyra e faqes, të rritur madhësinë e tekstit, ose kanë vend folur me zë të lartë.

Për ndihmë customizing përvojën tuaj duke përdorur karakteristika të aksesueshmërisë tashmë në kompjuterin tuaj, ose duke instaluar teknologji shtesë ndihmëse, provoni këto vende:

problemeve të njohur të aksesit këtë website-së

Ne e dimë se ka disa probleme aksesueshmërisë me këtë faqe interneti, por ne nuk besojmë se ata të jenë kritike për përdorimin fitimprurës të kësaj faqeje interneti.

Problemet ne jemi të vetëdijshëm:

  • Faqet e internetit ne lidhen tek nuk mund të ketë qenë testuar për qasjen e tyre.
  • Shumë nga dokumentet më të vjetra tona PDF nuk mund të funksionoj në rregull me lexuesit e ekranit. Ne kemi ndërmarrë trajnime dhe do të përpiqet të sigurojë ndonjë PDF të ri do të jenë të qasshme.
  • Në testimin tonë, ne kemi gjetur se GRYKE software soll më të besueshme me Internet Explorer se me Google Chrome dhe Firefox. We tested with JAWS 2023.2307.37 – Gusht 2023. Ne besojmë Freedom Scientific janë vazhdimisht duke punuar për të përmirësuar këtë.
  • Kutitë grafike në anën home page se grupi Services Këshillit nga detyra nuk janë të arritshme pasi që ata duhet klikuar mbi të zbulojë më shumë lidhje. megjithatë, ne kemi siguruar që të gjitha këto lidhje janë të arritshme nga menuja kryesore, të cilat teknologjia ndihmëse normalisht do të zbuloni parë.
  • slideshow lajmet e fundit dhe projektet zona mbi të home page janë aq sa të jetë e mundur, por për shkak të natyrës së tyre janë vetëm të vërtetë të dobishme për vizitorët kthjellët normalisht.

If any of these current problems stop you from getting the information or service you need from our website, ju lutem na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur për t'ju ndihmuar.

Na kontaktoni nëse keni probleme duke përdorur këtë faqe interneti

Ne jemi gjithmonë në kërkim për të përmirësuar aksesin e faqen tonë të internetit, kështu që nëse ju gjeni ndonjë gjë në faqen e internetit të vështirë për t'u përdorur, ju lutem na tregoni duke përdorur kjo formë.

Për të na ndihmuar të kuptuar problemin sa më shpejt që mundemi, ju lutem na tregoni:

  • adresa web ose titullin e faqes ku ju gjeti një problem
  • çfarë problemi është
  • çfarë kompjuter dhe software që ju përdorni

All reagime konstruktive në lidhje me aksesueshmërinë ose përdorshmërisë së faqen tonë të internetit është i mirëpritur dhe ne premtimin për të konsiderojnë atë me kujdes.

This accessibility statement was last updated in September 2023 dhe ndjek këshillat e Qeverisë në accessibility për faqet e internetit të sektorit publik.

në sajë të fushë për udhëzim mbi formulimin e kësaj deklarate të aksesueshmërisë.