Na gjej

Maison Dieu House © Copyright John Baker dhe licencuar për ripërdorim nën licencën Creative Commons (CC BY-SA 2.0)

Adresë:

Këshilli i qytetit Dover
Maison Dieu Shtëpia
Biggin Rruga
Duvër, Kent
CT16 1DW

telefon:

Na telefononi 01304 242 625.

Orari zyrtar:

Jemi hapur nga ora 9:30 deri në 16:30, nga e hena ne te premte (duke përjashtuar pushimet bankare).