Grantet

Ne jemi gjithmonë të kërkuar për të mbështetur organizatat lokale dhe për të përmbushur nevojë në komunitet në mënyrë fleksibile dhe kreative.

Ne ofrojmë ndihmë financiare përmes skemave tona granteve dhe mund të jetë në gjendje të ofrojë "në natyrë" të ndihmojë të tilla si objektet sallën e mbledhjeve. Format tona granteve janë në dispozicion për të shkarkuar këtu. Ne kemi për qëllim për të mbajtur administratën si të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të jetë e mundur.

Këshilli ka dy skema të granteve:

Ju lutemi shkarkoni Udhëzimet për të parë se cila skemë është më e përshtatshme për projektin tuaj. Ju gjithashtu mund të kontaktoni nëpunësin e qytetit i cili do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë.

Formularët e aplikimit

Për të aplikuar për një grant, shkarkoni formularin e duhur poshtë, plotësoni atë në dhe ose shtyp dhe ta postoni ate ose ta dërgojë atë nëpërmjet postës elektronike (ju lutem gjeni udhëzime të mëtejshme në PDF). Ju lutem sigurohuni që ju keni ruajtur një kopje të formularin e plotësuar të aplikimit për të dhënat tuaja. Ju duhet të merrni një vërtetim të pranimit të aplikimit tuaj brenda pesë ditëve të punës. Ju lutem na kontaktoni në një herë në qoftë se ky nuk është rasti.

Nëse postimi, kthehet në:

Allison Burton
Town Clerk
Këshilli i qytetit Dover
Maison Dieu Shtëpia
Biggin Rruga
Duvër, Kent
CT16 1DW

Nëse keni nevojë për ndihmë, ju lutem të marrë në kontakt para aplikimit, dhe ne mund të diskutojmë nevojat tuaja për të parë se çfarë mund të bëjmë për të ndihmuar.