Town Services Council

Këshilli Town Dover punon për të siguruar shumë shërbime për njerëzit e Dover dhe këto përfshijnë:

allotments

Dover Town Council AllotmentsNe vetë faqet e mëposhtme allotment, dhe për të menaxhuar të gjithë, por në vend Astley Avenue allotment.

  • Maxton
  • Meadow piloti
  • Pretoria Green Lane
  • Prospect Place
  • Astley Avenue

Vizitoni tonë ndarjen Page për të mësuar më shumë rreth allotments, udhëzime, dhe si të aplikoni.

Dëshmi e Jetës

prova-e-jetësNe ofrojme dëshmi e jetës shërbime për qëllime pensionesh dhe anuitetesh.

planifikim

Këshilli Town Dover vepron si një consultee planifikimit për aplikimet e planifikimit të bëra në reparte qytetit. Autoriteti i planifikimit është Këshilli i Qarkut Dover.

Licencimi

Këshilli i qytetit të Doverit konsultohet për aplikimet për licencim brenda lagjeve të qytetit. Autoriteti licencues është Këshilli i Qarkut Dover.

Rruga Lighting

Megjithëse Këshilli i Qytetit të Doverit ka investuar një shumë të konsiderueshme parash për të përmirësuar ndriçimin rrugor përmes Qendrës së qytetit, ata janë në fakt në pronësi të Këshillit të Qarkut Kent. Për çdo pyetje në lidhje me dritat e rrugës ose mobilje të gjithë qytetin, kontaktoni OEK.

Fairtrade Dover

Tregti të ndershmeKëshilli Town Dover iu dha statusi i Fairtrade Town për Dover në 20 shkurt 2009. Fairtrade Rrjeti Grupi Dover punon për të mbajtur statusin si ne shkojmë përpara. Promovimi Tregti të ndershme për publikun në këtë mënyrë tregon një angazhim të qytetit për një mënyrë jetese më të drejtë dhe më të qëndrueshme për prodhuesit e botës së tretë dhe komunitetet e tyre. Lexoni tonë Fairtrade Pledge.

Mbjellja

Këshilli Town Dover janë përgjegjës për memorialin Dover Luftës dhe xhepat e tokës në cep të Queen Street & York Street. Ne gjithashtu të kontribuojë në drejtim ngritja lart e mbjellësit përmes qytetit. Për të gjitha fushat e tjera, ju lutem drejtojnë pyetje Këshilli i Qarkut Dover.

East Cliff Tualetet

lindje-shkëmb të tualeteEast Cliff Tualetet janë të vendosur në Marine Parade dhe u rinovuar dhe u rihap në 2023. Ato janë të hapura vetëm sezonale së bashku me kafenenë që drejtohet nga Rebels Coffee.

Tualetet e tjera publike

Tjera Tualetet publike janë në pronësi dhe të drejtuar nga Këshilli i Qarkut Dover.

Hapur qasje Chalk Land

Këshilli Town Dover janë pronarët krenarë të një seksion të gjerë të tokës hapur shkumës që është e hapur për publikun gjatë gjithë vitit dhe është përdorur edhe nga Ramblers, rrethoresh qen dhe naturists, dhe është edhe shtëpia e ponies Konik. Toka menaxhohet nga White Cliffs Countryside Partneriteti i cili mjaft shpesh shkon seminare për të gjithë.

 

“Livadh me shkumës është një nga habitatet më të pasura në Evropë për jetën e egër dhe është përshkruar si ekuivalenti i Evropës me pyjet tropikale të shiut.. Dover dhe Shepway përmbajnë … për 1% e grassland shkumës në botë.” – Vizitoni White Cliffs Countryside për më shumë informacion.

Dover greeters

Dover-përshëndesinNë 2012 Këshilli Town Dover filluar një shërbimeve urimi në bazë të vullnetarëve për të përmbushur, përshëndes dhe këshillojë turistëve që vizitojnë qytetin gjatë muajve të verës për të përgjigjen për çdo pyetje dhe në përgjithësi të japë një të ndjehen mikpritës të qytetit.

Këto shërbime janë ende në vazhdim dhe Dover Greeters janë tani një grup i pavarur në lulëzim. Nëse dëshironi të bashkoheni ose të mësoni më shumë, ju lutemi kontaktoni znj. Denise Smith e cila koordinon vullnetarët 01304 206458.