Sigurohuni që hudhrat tuaja të futen në tokë para fundit të shkurtit. Thyejeni llamba në karafil të veçantë dhe mbillni me skaj të theksuar lart, në mënyrë që maja të mbulohet vetëm me tokë. Vendosini ato 15 cm larg njëra-tjetrës në rreshta që janë 30 cm larg njëra-tjetrës në një vend me diell, mundësisht me tokë të drenazhuar mirë. Sigurohuni…

Lexo më shumë