Ne do t'i kujtojmë ata – E diela e kujtimit 2021

Kujtimi e diel Shërbimi dhe Parade

Dover War Memorial

e diel 14 Nëntor 2021

 

Në 11.00am mbi burrat Kujtimi e diel Dover, women and children gathered at the People of Dover’s War Memorial to honour the memory of all the service men and women who gave their lives in armed conflicts past and present. mbi 60 wreaths were laid during the service, covering the memorial in red poppies, as a token of the Town’s thanks for the sacrifices made to secure our peace and freedom.

 

 

The Town Mayor of Dover Councillor Gordon Cowan lays a wreath.

Paradë e standardeve, veteranët dhe organizata të tjera marshuan në Përkujtimin Luftës përballë Maison Dieu Shtëpisë ku dy minuta heshtje u vërejtur me Liderët qytetar. The wreath laying was led by the Deputy Lieutenant of Kent, qafë. Brian O’Gorman (RTD), on behalf of Her Majesty the Queen, e ndjekur nga kryetari qytetit të Dover, Këshilltari Gordon Cowan, the leader of Dover District Council, Cllr Trevor Bartlett, the MP for Dover and Deal Mrs Natalie Elphicke and on behalf of the Government of Flanders. Wreaths were then laid by representatives of the uniformed services and veterans associations. Everyone was welcome to pay their tribute including local organisations and the families of the fallen.

Falënderimet tona shkojnë për të gjithë ata që morën pjesë në shërbimin tonë për të kujtuar të rënët, përfshirë Degën White Cliffs të Legjionit Mbretëror Britanik, të cilët nisën Kopshtin e Përkujtimit dhe mblodhën për Apelin Poppy në të gjitha motet gjatë dy javëve të fundit. We are also grateful to Commander Nick Chatwin RN (RTD) for reading the Exhortation and the Kohima Epitaph, Parade Marshal Mr Alan Tinker of the Dover and Deal Sea Cadets, Mr John Harknett of the Royal Green Jackets Association for playing the last post, Betteshanger Colliery Welfare Band for leading the music, Bartësit Standard, and also the young people of our Cadet forces who attended and acted as sentries during the service.

The Memorial Service was officiated by the Reverend Catherine Tucker Team Rector for the Dover Town Team Ministry and Flt. Lt. Malcom Sawyer, RAFVR (RTD), Kapelan në legjion Royal britanik (Duvër). In her address Rev. Tucker spoke of the need to remember in such as way as to keep the stories of those who we commemorate alive and continue their work to bring peace.

Shërbesa përfundoi me intonimin e Himnit Kombëtar

Parada pastaj marshuan përsëri nëpër qytet për Sheshin e Tregut, ku kryetari mori përshëndes në St. Kisha e Marisë.

 

Our picture shows a member of the Royal British Legion White Cliffs Branch hard at work after the service securing the wreaths.