Përkujtimi i Shërbimit të së Dielës dhe Memorialit të Luftës së Paradës së Doverit – e diel 13 Nëntor 2022

Në 11.00am mbi burrat Kujtimi e diel Dover, women and children gathered at the People of Dover’s War Memorial to honour the memory of all the service men and women who gave their lives in armed conflicts past and present. mbi 50 wreaths were laid during the service, covering the memorial in red poppies, as a token of the Town’s thanks for the sacrifices made to secure our peace and freedom.

The Town Mayor of Dover Councillor Gordon Cowan lays a wreath.

Paradë e standardeve, veteranët dhe organizata të tjera marshuan në Përkujtimin Luftës përballë Maison Dieu Shtëpisë ku dy minuta heshtje u vërejtur me Liderët qytetar. The wreath laying was led by the Deputy Lieutenant of Kent, qafë. Brian O’Gorman (RTD), on behalf of His Majesty the King, e ndjekur nga kryetari qytetit të Dover, Këshilltari Gordon Cowan, the Vice-Chairperson of Dover District Council, Cllr David Hannent. Wreaths were then laid by representatives of the uniformed services and veterans associations. Everyone was welcome to pay their tribute including local organisations and the families of the fallen.

Përkujtim-e diel Këshilli i qytetit të Doverit

Për të vendosur kurora me lule u ftuan personalitete dhe përfaqësues të shërbimeve të uniformuara dhe shoqatave të veteranëve..

Falënderimet tona shkojnë për të gjithë ata që morën pjesë në shërbimin tonë për të kujtuar të rënët, përfshirë Degën White Cliffs të Legjionit Mbretëror Britanik, të cilët nisën Kopshtin e Përkujtimit dhe mblodhën për Apelin Poppy në të gjitha motet gjatë dy javëve të fundit. We are also grateful to Major Lee Tacey for readings from the Exhortation and the Kohima Epitaph, Parade Marshal Mr Alan Tinker of the Dover and Deal Sea Cadets, Mr John Harknett of the Royal Green Jackets Association for playing the last post and reveille, Betteshanger Colliery Welfare Band and Cantium Brass Band for leading the music, Bartësit Standard, and the young people of our Cadet forces who attended and acted as sentries during the service.

 

Standard bearers at the Remembrance Sunday Service and Parade Dover War Memorial

The Memorial Service was officiated by the Reverend Catherine Tucker Team Rector for the Dover Town Team Ministry and Flt. Lt. Malcom Sawyer, RAFVR (RTD), Kapelan në legjion Royal britanik (Duvër). In her address Rev. Tucker foli për nevojën për të kujtuar në mënyrë të tillë që të mbajmë të gjalla historitë e atyre që ne përkujtojmë dhe të vazhdojmë punën e tyre për të sjellë paqe.

The service finished with one verse of National Anthem.

Parada pastaj marshuan përsëri nëpër qytet për Sheshin e Tregut, ku kryetari mori përshëndes në St. Kisha e Marisë.

Photo-Credits: Albane