Homazh për Admiralin e Flotës Lord Boyce, KG GCB OBE DL

Ngushëllimet më të thella familjes së admiralit të flotës Lord Boyce KG GCB OBE DL i cili fatkeqësisht u nda nga jeta në 6 nëntor 2022.

Lord Boyce ka qenë me rëndësi dhe autoritet të jashtëzakonshëm këtu në Dover si Lord Garden dhe Admiral i Porteve Cinque, dhe Polic i Dover Castle që nga ajo kohë 2004. Një befasues 18 vite shërbim të përkushtuar ndaj komunitetit, interesi për çështjet lokale, dhe mbështetje për popullin e Doverit.

Ne cdo kohe, të vijë shi ose të shkëlqejë, Lord Boyce do të ngrinte shpirtrat dhe do ta ndante gëzimin me miqësinë dhe humorin e tij. Ne do të kujtojmë gjithmonë punën dhe angazhimin e jashtëzakonshëm që Lord Boyce ka kontribuar për këtë komb dhe për Dover Town.