Lumturia e Vezës së Pashkëve

Kishte edhe pak më shumë diell të Pashkëve në Dover 161 local households nominated by schools and community leaders enjoyed chocolate eggs together with their own favourite treats using supermarket vouchers provided as part of the Council’s Easter project. Following on from a similar successful scheme at Christmas the Council has worked to give a special boost to households including children that would otherwise have “fallen through the net”. Councillors pulled together using their Ward Grant budgets and the Mayor, Këshilltari Gordon Cowan, ndërhyri me një premtim nga kursimet në buxhetet e tij qytetare për të gjetur mbi 2000 £ për të mbështetur projektin.

Falënderimet tona shkojnë për ekipin në Qendrën e Komunitetit të St Radigund dhe Debbie Petman të Këshillit të Qarkut në Dover për të ndihmuar që kjo të ndodhë.

Fotografia jonë tregon Kryetarin e Bashkisë, Këshilltari Gordon Cowan duke bërë përpjekjet e tij për të shpërndarë vezët e Pashkëve në Qendrën Komunitare të St Radigund.