In Memory - HRH Duka i Edinburgut

Këshilli i Qytetit dhe njerëzit e Doverit janë thellësisht të trishtuar kur kanë dëgjuar për vdekjen e HRH Duka i Edinburgut. Princi Philip ishte martuar me Mbretëreshën për më shumë 70 years and devoted himself to a life of outstanding public service and duty. He was a good friend to Dover, duke vizituar me Madhështinë e saj në 1958 dhe përsëri në 2006 për festimet e themelimit të Portit 400 vite më parë. Gjatë asaj vizite ai ishte veçanërisht i etur të dëgjonte për historinë dhe përvojën e qytetit gjatë luftës së bashku me rolin e tij modern si një qendër e madhe ndërkombëtare e udhëtimit.

Ne i dërgojmë ngushëllimet tona dhe mendimet tona janë me Madhështinë e saj dhe Familjen Mbretërore ndërsa vajtojmë për humbjen e tij.

The Town Council is acting in accordance with official advice concerning tributes from members of the public which is attached and explained below.

Following the death of HRH The Duke of Edinburgh we know that many of you will be wanting to pay tribute to him and offer condolences to Her Majesty The Queen at this sad time.

Our priority remains to keep everyone safe and, due to the current public health guidelines and lockdown restrictions around COVID-19, we will not be providing books of condolences at our buildings.

Ne dëshirojmë t'ju inkurajojmë t'i lini haraçet tuaja Dukës së Edinburgut duke nënshkruar librin e ngushëllimit në faqen e internetit të The Royal Household.

Mund ta gjeni librin e ngushëllimit këtu

Nëse nuk jeni në gjendje të përdorni librin online të ngushëllimit, jeni të mirëpritur të dërgoni haraçin tuaj me shkrim në adresën vijuese;

Tribute to HRH The Duke of Edinburgh, Këshilli Kent County, Zyra Civile, Shtëpia e Sesioneve, Rruga e Qarkut, Maidstone ME14 1XQ

The Royal Household has requested that members of the public do not leave floral tributes or gather in public places to offer their respects. The Palace has suggested that people could donate to charity instead, if they wish to do so.