Këshilli qytet Ofron Përmirësimi Ndriçimi për Bench Rruga nënkalimit

Inxhinierët do të fillojë instalimi i ndriçimit të ndritshme dhe më moderne në nënkalimit në Bench Rruga hënën 30th e nëntorit. Puna pritet të përfundojë deri në fund të asaj jave, Dhjetor 4th, vetëm në kohë për sezonin e festive. Modernizimi i ndriçimit është një tjetër në një linjë të gjatë të përmirësimeve nga Këshilli qytetit Dover në angazhimin e tyre për të rivendosur Dover ish lavdinë e tij dhe për të rritur atë në lartësi të reja.

 

Disa imazhe të ndriçimit aktuale në stol nënkalimit Rruga…Watch this hapësirë ​​për fotot dhe përditësime mbi sistemin e ri të ndritshme të lehta!

Antiquated  Underpass Lighting (800x600)

Antiquated Underpass Lighting (600x800)