Ata prej nesh që ndajnë jetën tonë me qenin fisnik e dinë se nuk ka frazë më të vërtetë për t'i përshkruar ata se ‘ shoku më i mirë i njeriut". Këtë Pashkë, Këshilli i Qytetit të Doverit janë bashkuar me njerëzit e mrekullueshëm nga That Dog Place në Hythe për të ofruar një ditë të plotë argëtimi dhe trajnimi për qentë…

Lexo më shumë

Nëse ju bie ditëlindja 21 Prill dhe ky do të jetë viti juaj i 90-të, Këshilli i Qytetit të Doverit dëshiron të dëgjojë nga ju. Ju lutemi kontaktoni për mundësinë për të festuar Madhërinë e Saj, Ditëlindja e Mbretëreshës Elizabeth II si e ftuara jonë VIP. Për detaje ju lutemi telefononi 01304 242 625 përpara 24 mars.

Të gjithë jemi të llastuar nga bukuria natyrore e Doverit dhe jemi të rrethuar nga një shkëlqim i tillë, ndonjëherë duhet një kujtesë për të kuptuar se sa shumë mund të përfitohet nga një përfshirje më e thellë me këtë zonë. Meadow lartë, me hektarët e saj me kullota të papërmirësuara, është një nga shumë pak që ekzistojnë sot dhe brishtësia…

Lexo më shumë

Kryebashkiaku Chris Precious ishte i lumtur t'u dorëzonte një çek prej 500,00 £ anëtarëve të The White Cliffs Ramblers për t'i ndihmuar ata në përgatitjet e tyre për Festivalin e Ecjes në White Cliffs që do të zhvillohet midis të enjtes 25 gusht dhe të mërkurës 31 gusht. 2016.   Festivali i vitit të kaluar tërhoqi qindra shëtitës në zonën e Doverit…

Lexo më shumë

Dover Town Council is delighted with the news that the Marine Management Organisation has approved the Harbour Revision Order. And even more delighted that the MMO has addressed this Council’s issues fully in its decision statement. The decision statement demonstrates clearly that the Town’s objections have been met and concessions made because Dover Town Council

Lexo më shumë

Sunday January 17th is a red letter day in Dover as the Major Award-winning Cory Band will be holding a Brass Master Class and conducting an afternoon concert at Charlton Church from 3:30 në 5:30 pm. Sponsored by Dover Town Council and Eythorne Silver Band, The Welsh band, ranked No.1 in the World for the last

Lexo më shumë

Krishtlindje është zyrtarisht vetëm rreth qoshe tani si Këshillin e qytetit Dover çuar në sezonin e me spektakolare Christmas Lights Kaloni-në e tyre të shtunën 5 Dhjetor. Biggin Rruga në Sheshin e Tregut ishte gjallë me stalla, argëtim dhe pushime gëzim. Erërat mbizotëruese nuk e pengoi njerëzit të vijnë jashtë dhe bashkimin në festimet. Të…

Lexo më shumë