Foundry ardhmja, Mbyllja e Finales së Programit Loop Duke ngadalësuar modën e shpejtë me tul portokalli, fasule të zeza dhe shafran i Indisë; vetëm një recetë prodhuesit e rinj të Doverit po gatuajnë për të luftuar ndryshimin e klimës. Closing The Loop është një program trajnimi dhjetë javor për të rinjtë Dovorians për të mësuar dhe praktikuar teknikat e prodhimit miqësor ndaj mjedisit.. Këtë të shtunë më 11…

Lexo më shumë

SHËRTIMI I BAMIRËSISË SË KRYETARI - 6 PRILL - SAVE THE DATE Kryetari i Bashkisë së bashku me 69MCC do të nisin një xhiro argëtuese bamirësie me motoçikletë për në Muzeun e Transportit të Doverit më 6 Prill. Të gjitha fondet e mbledhura do të dhurohen për bamirësinë e zgjedhur nga Kryetari i Bashkisë, Shoqëria e Alzheimerit, e cila është e angazhuar për t'i dhënë fund shkatërrimit të demencës. Informacion shtese…

Lexo më shumë

Artisti lokal Tim/ptsx(@prisonstyle_brb) në instagram do të presë punëtorinë e tij të shkrehjes në një seancë të shkurtër duke përdorur furgonin e komunitetit DTC në vend në Dimër të Dover Light Up. Ne presim me padurim bërjen e tij krijuese për të marrë përsipër Doverin dhe për të frymëzuar disa shkrepje nga ana juaj! Punëtoria e Schoodles Doodle Sht 2…

Lexo më shumë

Future Foundry është krenar të shpallë një falas, Sesion joformal skicimi dhe bisede për të rinjtë në Dover me ilustrues, artisti komik dhe koloristi Bex Glendining. Të shtunën me 11 Nëntor do të ketë një seminar për të rinjtë e moshës 11-16, në Dover në Biggin Hall si pjesë e së përjavshmes së Future Foundry, klubi i lirë i artit të së shtunës, Të…

Lexo më shumë

Dita nisi me një marshim të fundit 500 njerëz dhe qindra të tjerë rreshtohen në rrugë për të treguar mbështetjen e tyre dhe për të valëvitur flamujt e tyre për vitin e pestë dhe përrallor të Dover Pride! Një vullnetar që mori pjesë tha: “Dover Pride ishte një nga përvojat më të mira të jetës sime dhe falënderoj të gjithë ata që erdhën së bashku., organizuar…

Lexo më shumë

Thirrja e shkrimtarëve krijues të Doverit! Dover Emerging Writers tani po rekruton në mënyrë aktive për anëtarë të rinj. Ata shpresojnë të ndërtojnë një kolektiv shkrimtarësh dhe krijuesish. Takohemi në zyrën e Këshillit Bashkiak të mërkurën në mëngjes. Ne qofte se je i interesuar, Zbulo me shume: https://shorturl.at/bgqwX Dover Emerging Writers aktualisht është FALAS për t'u bashkuar. Takimet do të zhvillohen në…

Lexo më shumë

Bëhuni gati për një verë emocionuese në Dover! Jemi të emocionuar të prezantojmë programin e shumëpritur të ngjarjeve verore, një vitrinë e gjallë e shfaqjeve që do të sjellë energji dhe interpretues krijues në sheshin e tregut, Pencester Gardens dhe Marina Curve. Formacioni po shpërthen nga shkëlqimi artistik, ka diçka për të shijuar të gjithë. Më shumë…

Lexo më shumë

Sistemi i ri i alarmeve të urgjencës i qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar është i drejtpërdrejtë dhe do të mundësojë që njerëzit të kontaktohen përmes telefonit të tyre celular kur jetët janë në rrezik. Do të përdoret për t'ju paralajmëruar në rast urgjence, siç janë përmbytjet e rënda. Alarmet e urgjencës u dërgohen të gjithë telefonave celularë të përputhshëm brenda një zone të rrezikuar….

Lexo më shumë