Vetëm ditë për të shkuar deri në Krishtlindje në Dover 2015!

Këtë vit premton të jetë më i mirë ndonjëherë me stalla dhe argëtim të gjitha përshkrimet kulminuar në ndezjes së Dritat e Krishtlindjeve në Sheshin e Tregut në 5:00pm nga kryetari qytetit të Dover, Këshilltari çmuar, mbështetur nga lokale e Krishtlindjeve pantomimë hedh (DODS) Bukuri & Bisha, (Blackfish) Bukuroshja e Fjetur, dhe (Teatri Dover Rinia) Santa në Rrezik, së bashku me mbështetjen e Dover Radio Komunitetit. Disa nga pikat kryesore në Sheshin e Tregut përfshijnë Real Reindeer, the Splashpals Newfoundland dogs with their Christmas Carriages and Santa in his Grotto. Enjoy non-stop entertainment from 12:30pm në skenën kryesore dhe punëtori Krishtlindjeve dhe Mjeshtëri në ish-dyqanin e Accessories Claire në Biggin Rruga nga 10:00jam në 3:30pm. Nuk do të jetë një mur ngjitje dhe mur të vogla Boulder për ato pak nga princi Albert Shtëpinë publik nga ora 10. Këngëtarë, Figurë Njihuni N Përshëndetni, Këmbalkë Walker, Karikaturisti dhe shumë më tepër siguruar se ka diçka për të gjithë në ditën më festive Dover. Ju lutemi të keni një vështrim në programin për detaje të plota. Programet janë në dispozicion nga zyrat e Këshillit Town Dover dhe bizneset dhe dyqanet përgjatë Biggin Rruga, Cannon Street dhe Square Market.

reindeer-in-snow-th-01