New Standard Bears Name of Dover’s Own White Cliffs Branch of The Royal British Legion

Për herë të parë në shumë vite, Dover ka degën e vet të Mbretërore Britanike Legjioni. Dega e re White Cliffs është i bazuar në Social Club Whitfield në Napchester Road në Whitfield dhe anëtarë të rinj janë të mirëpritur ngrohtësisht. Këshilli i qytetit Dover ishte krenar për të paraqitur nënkryetar z Ted Smith me një standard mban emrin White Cliffs, punuar me dorë nga Njutoni & Newton. A spokesman from the White Cliffs branch said, "Ne do të jemi krenar për të kryer standarde në të gjitha rastet ceremoniale në Dover dhe zonën përreth. Si Dover ishte vendi origjinal ku Royal British Legion takuar ne ndjehemi shumë të kënaqur që me ndihmën Town Dover Këshillit ne mund të vënë Dover përsëri në hartën Royal British Legion ".

Vice Chairman of The White Cliffs Branch Royal British Legion Ted Smith

Zëvendëskryetari i White Cliffs Degës së Mbretërore Britanike Legjioni, Zoti. Ted Smith, Zyrat e Këshillit Town Dover