Extension Për Lartë Meadows Natyra Rezervë Lokal

Toka i bukur dhe i rrallë shkumës bar në High Meadow Nature Reserve Lokal është zgjeruar gjatë 2013/14 nga Partneriteti Vendi Bardhë Cliff në fazën e parë të një projekti të financuar Lotaria kombëtare të iniciuar nga Këshilli i qytetit Dover, e cila zotëron tokën dhe shpreson për të rivendosur atë për të se si ajo ishte në vitet 1950. Kjo fazë e parë përfshirë heqjen e strukturave të shkatërruara dhe instalimin e aksioneve gardh. Fazë 2 kërkon një pastrimin e mëtejshëm të pastrim, mbeturina dhe materie të rrezikshme në tokë Chalk gënjyer në perëndim të rrugës Arkën e Noes. Një nga rezultatet më pozitive të kësaj faze të ardhshëm është se ajo do të lidhë Lartë Meadow, Whinless Poshtë dhe Nemo poshtë për të formuar 62 hektarë kullota vazhdueshme shkumës shumë e cila do të jetë në dispozicion për përdorim rekreative nga njerëzit lokal.

Ky grassland ka ekzistuar për qindra, apo edhe mijëra vjet dhe kur i mirëmbajtur, është një nga më të natyrshme të pasura habitateve për florën dhe faunën, përfshirë shumë flutura të rralla dhe orchids hollë. There is an opportunity for qualified undertakings to bid for the clearance work allowing this exceptional land to be enjoyed by generations to come.

Afati i fundit për tenderë është 12 mesditë e premte 4th Shtator 2015.