DOVER TOWN COUNCIL – Remembrance Sunday Service and Parade Dover War Memorial – Sunday 13 Nëntor 2022

Në 11.00am të dielën 13 Nëntor 2022, 104 vjet më nga nënshkrimin e armëpushimit në 1918, Dover do të kujtuar të gjitha ushtarakëve dhe gratë që kanë dhënë jetën e tyre në shërbim të vendit të tyre.

Një paradë e standardeve, veteranët dhe organizata të tjera do të mblidhen jashtë B&M Store in Biggin Street at 10.30am and march to the War Memorial in front of Maison Dieu House where two minutes silence will be observed at 11.00am. The Memorial Service will be conducted by Reverend Catherine Tucker and will be followed by the laying of wreaths. The parade will then march back through the town to the Market Square. Këshilltari Gordon Cowan, Town Kryetari e drejta adhuruese e Dover do të marrë përshëndes në St. Kisha e Marisë.

Service sheets will be available to members of the public at the service and are also available for download from the Town Council’s website here E diela e kujtimit 2022 Order of Service:

Road Priory do të jetë e mbyllur përkohësisht nga rrethrrotullimi në semafor Ladywell ndërsa shërbimi është në progres.

The Royal British Legion Memorial Crosses will be in place from now until 25th Nëntor 2022, along with the wreaths from the day of the Service. Anybody wishing to collect their wreath will be able to do so or they will be re-cycled.