Dover do të organizojë piknik falas në Park për të festuar jubileun Platinum të Mbretëreshës Elizabeth ll

Këshilli i qytetit Dover dhe Dover destinacion kemi kënaqësinë të shpallim Jubileun Platinum të Dover – Piknik në park në kopshtet Pencester të dielën 5th Qershor, 10:00 am – 4:00 pm.

Jeni të ftuar të sillni një piknik për të ndarë këtë rast të rëndësishëm me familjen & miq!

Kjo festë e mbushur me argëtim do të jetë një mënyrë e shkëlqyer për komunitetin tonë për t'u bashkuar, relaksohuni dhe shijoni shoqërinë e njëri-tjetrit pas një kohe kaq të gjatë, periudhë sfiduese pas pandemisë Covid.

Do të ketë muzikë live nga ora 10:00 deri 4 pm si dhe seminare emocionuese falas & aktivitete në të cilat duhet të marrin pjesë familjet, kjo perfshin:

  • Zorbët e tokës;
  • Kursi i sulmit;
  • Bungee Trampolines;
  • Muri i Ngjitjes;
  • Hoopla, Shire kokosit & Hook një rosë;
  • Piktor fytyre;
  • Pajisje për lojëra të buta për fëmijë;
  • Zhytja e lumit (udhëhequr nga White Cliffs Countryside Partnership).

Gjithashtu, si një festë e veçantë për ata prej jush që duan të piqin, po zhvillojmë një konkurs për tortë jubilare, gjykuar nga W.I. – Ju lutemi regjistrohuni paraprakisht!

https://www.eventbrite.co.uk/e/dover-picnic-in-the-park-victoria-sponge-cake-competition-registration-registration-329643832577

Për informacion ndiqni këtë lidhje: Dover destinacion | Festimet e Jubileut të Doverit