Merrni në kontakt

Këshilli Town Dover do të duan të dëgjojmë nga ju. Ju lutem na kontaktoni për të na kërkoni një pyetje, bisedoni me ne në lidhje me projektin e komunitetit tuaj, ose të kalojë në komplimente ose reagime duke përdorur formularin e mëposhtëm.

Nëse ju keni një problem për të raportuar, të tilla si çështje allotment, fouling qen, parking apo rrugore probleme, etj, ju lutemi raportoni atë përmes tonë Shikoje, zgjidhur atë, Rregulloje faqe.

Nëse jeni duke kërkuar informacion, ju lutemi përfshini informacionin e sugjeruar në udhëzimet tona mbi kërkuar informata. Nëse ju do të donte për të ngritur një ankesë formale, ju lutem lexoni tonë Ankesat Procedura.

Nëse keni ndonjë shqetësim brenda lagjes tuaj dhe do të donte për të marrë në kontakt ose dëshironi të diskutuar një qytet Ward Këshilltari Grant, ju gjithashtu mund të kontaktoni këshilltarin tuaj të lagjes duke përdorur formularin e mëposhtëm.