The Mayor of Dover Councillor Neil Rix responded to the news that Historic England had upgraded the listing of the People of Dover War Memorial to Grade II*, “The People of Dover War Memorial is at the centre of our Town and our hearts as a memorial to those who have given their lives so

Lexo më shumë

Në 11.00am të dielën 13 Nëntor 2016, 98 vjet më nga nënshkrimin e armëpushimit në 1918, Dover remembered all the servicemen and women who gave their lives in the service of their country.   Paradë e standardeve, veterans and other organisations marched to the War Memorial in front of Maison Dieu House

Lexo më shumë

Kujtimi e diela Shërbimi dhe Parade Dover War Memorial e diel 13 Nëntor 2016     Në 11.00am të dielën 13 Nëntor 2016, 98 vjet më nga nënshkrimin e armëpushimit në 1918, Dover do të kujtuar të gjitha ushtarakëve dhe gratë që kanë dhënë jetën e tyre në shërbim të vendit të tyre. Një paradë e standardeve,…

Lexo më shumë