Dashuri për të qenë Lokale! Dielli i Verës, Rërë dhe Argëtim në Dover

Kështjella rëre në Dover? Mos kërkoni më shumë sesa zonën tonë të lojës me rërë në Xhennete Granville menjëherë pranë plazhit.

Holidays away from home may not be on the cards this year but the kids can still have the best fun. Dover beaches are always open for a paddle or a swim – and the Town Council’s sandy play area will keep the kids happy for hours.

Të mendosh të bëhesh pak më i mirë? Provojeni palestrën në natyrë ngjitur me zonën Sandy Play. There will be an exercise machine to suit you. Have fun getting fit in the fresh air. E hapur 24/7 dhe falas për t’u përdorur.

Restorantet tona të shkëlqyera në bregdet dhe kafenetë dhe tezgat janë gjithashtu kthyer dhe po presin t'ju mirëpresin. Shijoni takimin me miqtë dhe familjen për një meze të lehtë ose një vakt. Ha akullore! Dashuria për të qenë vendas!