Në kujtim – Freeman Nderi i Dover Terry Sutton MBE

Jemi thellësisht të pikëlluar kur dëgjuam për vdekjen e Terry Sutton, i cili ndërroi jetë më 3 shkurt 2024 rreth orës 15:30. Terry ishte një Freeman Nderi i Doverit dhe një nga anëtarët themelues të Shoqërisë Dover, një figurë e njohur dhe e respektuar në Dover. Terry njihej në vend si “Zoti Dover” për shkak të përvojës së tij të madhe dhe njohurive të thella të qytetit, si historian vendas dhe gjithashtu ka mbuluar ngjarjet në zonë si gazetar për shumë vite. Terry ishte gjithashtu një autor i botuar, vepra e tij më e njohur është autobiografia “Z. Dover Raportimi”, publikuar ne 2008. Ngushëllimet tona të sinqerta shkojnë për familjen dhe miqtë e Terry në këtë kohë të vështirë.