Porta për në shkëmb

Çfarë kuptimi kanë për ju Shkëmbinjtë e Bardhë?

Ejani dhe ndani ndjenjat tuaja, mendimet dhe kujtimet tuaja me ne – pavarësisht nëse jeni 5 ose 95, nëse keni jetuar në qytet gjithë jetën tuaj ose nëse keni jetuar vetëm pak kohë këtu.

Rruga e shkëmbinjve nga Athol Terrace deri në lartësitë e mrekullueshme të shkëmbinjve të bardhë ka qenë e fshehur dhe e papërdorur në vitet e fundit.

Këshilli i qytetit të Doverit po bashkohet me projektin Up on the Downs dhe artisten Elaine Trilby për të bërë përmirësime që do të rezultojnë në lidhjen midis qytetit dhe shkëmbinjve të njohur dhe përdorur nga vendasit dhe turistët.. Financimi nga Këshilli i Qytetit i ka dhënë tashmë qasjes Athol Terrace një pamje shumë më të zgjuar.

Dyqani i Bardhë është një hapësirë ​​e përkohshme arti që ofron dhe mundësi për banorët vendas që të jenë pjesë e procesit krijues për dizajnet e instalimeve të reja skulpturore që shënojnë rrugën..

Ejani dhe bashkohuni në bisedën me Elaine dhe provoni talentet tuaja krijuese.

Bëni zogj origami të të gjitha formave dhe madhësive, kokolitët prej balte me një përfundim të shkëlqyeshëm dhe dizajnojnë një peizazh siluetë.

Lërini veprat tuaja të artit të ekspozuara ose merrni ato në shtëpi (por ju lutemi lëreni Elaine t'i fotografojë ato fillimisht - ajo dëshiron të përpiqet të përfshijë shumë nga idetë tuaja në veprën e përfunduar të artit)

 

E hapur : e martë 5 – e premte 10 Prill 2016 10paradite – 4 pasdite

Vendi Biggin St, Dover – Përballë kafenesë Costa

Kosto Falas!