Dover shkëlqeu shkëlqyeshëm në Dover's Winter Light Up

Krediti_Brian van der Veen

E shtunë 4th Dhjetor, Dover priti ngjarjen e parë sezonale të Dover's Winter Light Up, ku qyteti shkëlqente!

Ngjarja prodhoi një partneritet nëpërmjet Destination Dover, e cila pa një procesion magjik fanar të dorëzuar nga Future Foundry. Kryetari i Dover Cllr Gordon Cowan, Udhëheqësi i Këshillit të Qarkut të Doverit, Trevor Bartlett, dhe Keith Brymer Jones i The Great Pottery Throw Down udhëhoqi mbi fenerë me 300 yje të mbajtur nga fëmijët dhe komuniteti nga Pencester Gardens në lagjen e trashëgimisë së Doverit, me fenerë gjigantë spektakolar të një Dover, Dreri, Dhelpra, Egret i vogël dhe Chough, krijuar nga Freyja Crow, Frazer Doyle dhe Amelia Johnson, dhe Lisa Oulton, bazuar në ilustrimet e Greg Stobbs.

gjithashtu, dita priti një treg të mbushur plot Krishtlindje, me një sërë aktivitetesh duke përfshirë punëtoritë e qeramikës nga Ceramic Art Dover dhe Dover Pride duke ofruar argëtim të drejtpërdrejtë me Miss Lilli Berlin, Performanca debutuese nga AFAB Drag Queen Emma Panda, dhe Drag King Gavin Alarrf

Krediti_Brian van der Veen

Lisa Oulton, Drejtor Future Foundry, Jemi mbi hënë në përgjigjen fantastike ndaj ngjarjes, dhe fanar ndërton. Me e rendesishmja, faleminderit të gjithëve që erdhën për të mbajtur fenerin e tyre nëpër rrugë dhe për të krijuar procesionin. Ne ishim të emocionuar që na kërkuan të krijonim procesionin e fenerëve për Doverin, pasi na mundësoi të ofrojmë trajnime për fenerët skulpturorë për të rinjtë në qytet. Ambicia jonë do të ishte që kjo të bëhet një ngjarje e përvitshme dhe të mund të përfshijmë më shumë njerëz, më shumë grupe dhe më shumë ndërtime!

Diederik Smet, Dover destinacion, Unë do të doja të falënderoj të gjithë, të cilët erdhën dhe mbështetën inaugurimin e Dover's Winter Light Up. Nuk mund të ishim më të lumtur me pjesëmarrjen, dhe atmosfera e gëzueshme ndjehet gjatë gjithë ditës. Dhe një falenderim të veçantë për Future Foundry, Frazer Doyle dhe ekipi i Dover Pride, Dover i Artit Qeramik, të gjithë vullnetarët, dhe Dover Town Council dhe Dover District Council për ta bërë të mundur këtë.

Town Kryetari i Dover, Këshilltari Gordon Cowan, The Dover Winter Light Up made Dover shine brightly – me bashkimin e komunitetit pas një periudhe kaq të vështirë. I would like to thank all the who help make this special event happen and look forward to next year’s event.

Ruaje datën!

Dover Winter Light Up planifikon të kthehet të shtunën 3rd Dhjetor 2022.

Krediti_Brian van der Veen

 

Krediti_Brian van der Veen

Krediti_Brian van der Veen