'Schoodles’ Workshop Doodle – Rritni këpucët tuaja me vizatime krijuese – 2nd dhjetor – 1pm – Sheshi i tregut.

Artisti lokal Tim/ptsx(@prisonstyle_brb) në instagram do të presë punëtorinë e tij të shkrehjes në një seancë të shkurtër duke përdorur furgonin e komunitetit DTC në vend në Dimër të Dover Light Up. Ne presim me padurim bërjen e tij krijuese për të marrë përsipër Doverin dhe për të frymëzuar disa shkrepje nga ana juaj!

Schoodles

Workshop Doodle

Sat 2nd DecMARKET SQUARE

1pasdite-7 pasdite

Footwear upcycled with Tim’s Trademark Doodles and Your Own!! Don’t Miss out on the art collaboration of the century.

Attention Dover! – Have you got any trainers or shoes you wanna give a little Ja Ja Jooo too?? I know I do.

DROP IN SESSIONSBRING YOUR OWN SHOES