FILM FESTIVAL Edhe më Fabulous në dyzet e katër

 

Mike Mcfarnell picture

Mike McFarnell është një pamje e njohur rreth Dover me një kamera video dhe stol me tri këmbë, por shumë prej tyre nuk mund të kuptojnë se Mike ka qenë duke marrë pamjet e jetës dhe herë të qytetit të tij që prej 2003 si dhe drejtimin Festivalin e Filmit popullore Dover. The Festival has been allowing Dovorians a peek into the past since 1971 nëpër filmat e Ray Warner. Zoti. Warner kishte frymëzim për të filluar një kronikë filmike të jetës në Dover në 1946. Filmat e tij të kapur të gjitha aspektet e jetës në qytet dhe të reflektuar ndryshimet në stile dhe qëndrimet, si dhe festuar aspektet e pandryshueshme e këtij qyteti historik. On z. Vdekja Warner, arkivi ishte lënë trashëgim Muzeun Dover dhe Mike McFarnell filloi filmimin ku z. Warner lënë jashtë. Filmat dhe poza janë një burim i çmuar dhe me dobi të madhe për të edukatorëve lokale dhe studentë, si dhe duke siguruar një lidhje të këndshëm dhe interesante me të kaluarën. Festivali i Filmit siguron që këto filma janë rregullisht në dispozicion të një audiencë të gjerë dhe Festivali i ardhshëm premton për të arritur një numër më të madh ende. Mbajtur historikisht në Dover Town Hall, the 2016 Festivali do të zhvillohet në sapo rinovuar Silver Screen digjitalizuar kinemanë në burg Lane. Me 13 tregon qëndrueshme 2 orë mbi pesë ditë, ndryshimi i vendit të punës do t'i japë më shumë mundësi për të marrë pjesë më shumë njerëz. Në sajë të një shtetit të ri të kamerës artit dhe prerja teh trajnimit, shikuesit do të trajtohet në një shikim edhe më spektakolare në ditë Dover në ditë gjatë dekadave në filmin e fundit Mike (Dover në 2015) që do të shfaqen gjatë Festivalit.

 

Festivali i Filmit Dover, 7-13 mars 2016, Silver Cinema Screen, Lidhja Lane, Duvër