Ditët e Hapura të Trashëgimisë Dover – 2021

Mirësevini përsëri në Ditët e Hapura të Trashëgimisë – shansi juaj për të parë brenda disa nga perlat e fshehura të Dover. Ju pret një mirëseardhje e ngrohtë nga vullnetarët dhe organizatat që punojnë gjatë gjithë vitit për të ruajtur ndërtesat tona historike dhe për të ndarë historitë e së kaluarës së qytetit tonë për brezat e ardhshëm.