Peshku jashtë ujit – Free Open Air Theatre – Pencester Gardens and Marina CurveSat 19th Aug

Peshku jashtë ujit
Organizuar nga Michaela Cisarikova Dance Company
Pencester Gardens, Duvër
data: E shtune 19 gusht (From 1pm)
Peshku jashtë ujit është i freskët, performancë kërcimi në natyrë miqësore për familjen duke përdorur hip-hop, skulptura interaktive & responsive music to explore themes.
Ndiqni kërcimtarët ndërsa ata e gjejnë veten në një vend të ri të çuditshëm dhe ndihmojini ata të kapërcejnë të çuditshmet, pengesa shumëngjyrëshe. Deri në fund të shfaqjes, ju mund t'i ndihmoni ata të ndërtojnë një shtëpi diku të re dhe t'u tregoni se çfarëdo sfide që hasim, ne jemi më të fortë së bashku. Kjo pjesë unike është vërtet interaktive, responsive and accessible to the audience – each community brings their own elements to the production and every show is different.