Këshilli i Qytetit të Doverit në Komunitet - Botim Dimëror

Këshilli i Qytetit të Doverit dërgon lajme dhe përditësime në revistën AD të komunitetit. Revista Dover Community Ad revista shpërndahet çdo dy muaj dhe i mban të gjithë lexuesit e saj të përditësuar me lajmet lokale, artikuj me interes të komunitetit, planifikimi, arritjet, tema të njohura, ngjarjet lokale, takime me klube dhe grupe.

Lexoni edicionin e fundit të revistës Community AD këtu

_ _ _

Për më shumë informacion mbi shërbimet e komunitetit që ofron Ad-i për t'ju ndihmuar në komunitet dhe bizneset lokale, ju lutemi shikoni sa më poshtë:

Editorial: Nëse ka diçka që dëshironi të ndani me komunitetin, ju lutem na kontaktoni këtu.
Reklamat e revistave: Libër reklamat e revistave në CommunityAd. Reklamimi i revistave lokale është një mënyrë e shkëlqyer për të parë biznesin tuaj në Dover!
Shtoni biznesin tuaj në drejtorinë e tyre të biznesit: Ju lutem Kliko këtu
Online: Për reklamat dixhitale Kliko këtu
Ekskluzive: Për të lexuar ekskluzivitetet më të fundit në zonën tuaj, ju lutemi Kliko këtu
Asnjëherë mos dëshironi të humbisni një numër të revistës tuaj lokale CommunityAd? Tani nuk duhet! Është falas për t'u abonuar dhe do të merrni një email sa herë që një numër i ri është i disponueshëm për t'u lexuar! E thjeshtë për t'u abonuar këtu

_ _ _