Accessibility Forma Problem

Ju lutemi të vetëm përdorni këtë formular për të na kontaktoni për të na tregoni, nëse ju jeni të paturit e një problem të hyrë në informacion dhe shërbime në faqen tonë të internetit të Këshillit Town Dover.

Për të na ndihmuar të kuptuar problemin sa më shpejt që mundemi, ju lutem na tregoni:

  • adresa web ose titullin e faqes ku ju gjeti një problem
  • çfarë problemi është
  • çfarë kompjuter dhe software që ju përdorni

All reagime konstruktive në lidhje me aksesueshmërinë ose përdorshmërisë së faqen tonë të internetit është i mirëpritur dhe ne premtimin për të konsiderojnë atë me kujdes.

    Ju lutemi të përfshijë detajet e sistemit tuaj operativ, Shfletuesi Web dhe Accessibility Software ose Hardware.

    This content page was last updated in September 2023