Dover Arte Zhvillimi barazim i madh 2015

Që prej 2014, Zhvillimi Dover Arts (DAD) kanë qenë të përfshirë me sjelljen e Big Draw në Dover. Big Draw është një festë ndërkombëtare të vizatimit që është rritur nga një ditë në tetor 2000, në një festival vjetor njëmujor të vizatimit të gjithë botën. Kete vit, mbështetur nga Këshilli i Qarkut Kent, Dover Big Lokal dhe Këshilli i qytetit Dover, DAD organised The Big Draw / Vizatim Workshop në Dover, held on Monday 26th Tetor 2015, in the Discovery Centre . Artisti profesional lokal, Greg Stobbs, aka Squirl, ndihmuar pjesëmarrësit me vizatim krijimet e tyre të pabesueshëm. Squirl has over 10 vjet përvojë për drejtimin projekte të artit dhe të artit të rrugës / punëtori mbishkrime në shkolla, also working with students with physical and learning disabilities and those no longer involved in formal education. A more permanent display of the drawings , including a design by Squirl for a set of vinyl reproductions based on the drawings , do të vendosen në dritaret e Bibliotekës Dover Fëmijëve për të gjithë vizitorët për të parë. Dover Arte Zhvillimi shpresoj se projektet si barazim i madh do të inkurajojë njerëzit nga Dover për të regjistruar dhe për të komunikuar përvojat e tyre të qytetit dhe për të nxitur interes në mjedisin e tyre. Nuk ka shpresë, shumë, se si vizatimi është një gjuhë primare vizuale, kur bëhet në një komunitet të përzier, ajo do të ndihmojë barrierat gjuhësore kapërcej dhe përmirësuar komunikimin.